Orosz föderáció Külkereskedelmi képviselet Siemens Cerberus Pro tűzjelző rendszere

Cégünk 2012-ben meghívásos alapon nyerte el az Orosz Föderáció Külkereskedelmi Képviseleti Irodaház tűzjelző rendszerének kiépítését. Már a tender részvétel is nagy kihívások elé állította a pályázókat, lévén csakis olyan cg adhatott be pályázati anyagot aki a forgalmazott rendszert magas szinten ismeri, a forgalmazott rendszer teljesen orosz nyelvű kommunikációját tudja biztosítani, valamint a teljes használatbavételi eljárást orosz nyelven tudja biztosítani az ügyfélnek. További elvárás volt még a megadott ajánlat egy éven keresztül történő érvényességének biztosítása.

Cégünk nyerte el a teremgarázs és az irodaház tűzjelző rendszerének valamint szénmonoxid jelző rendszerének kiépítéseit.

Ajánlatunkban a már többszörösen bizonyított Siemens Cerberus Pro tűzjelző családdal kalkuláltunk. A tervezett tűzjelző központok alkalmasak arra, hogy több nyelven is kommunikálva akár interneten keresztül is továbbítsák a jelzéseket. A rendszerk kiépítése Siemens FC721 és FC722 központokkal valósult meg, természetesen orosz nyelvre fordított grafikus felügyeleti támogatással. Az érzékelő hálózat kiépítésekor nagyrészt OP720 füstérzékelőt valamint FDM221 kézi jelzésadókat használtunk. Robbanás veszélyes terek védelmét FDCIO223 modulokon keresztül a nagy multú DO1101Ex érzékelőkkel biztosítottuk.

A központok bár nincsenek direkt Safedlink hálózatba kötve, mégis alkalmassa, arra, hogy Ethernet hálózaton keresztül kommunikáljanak egymással, így a védett létesítmények nagy távolsága sem jelent akadályt.