Rólunk

Vállalatunk 2010-ben alakult azzal a céllal, hogy a megszerzett több éves tűzvédelemben szerzett tapasztalatot tovább tudjuk kamatoztatni partnereink és megrendelőink elégedettségére. Vállalkozásunk bővülését, angliai vállalatok kockázati tőkebefektetéssel lehetővé tették, hogy immáron több alkalmazottal mind nagyobb volumenű kivitelezéseken is részt tudjunk venni.
Több éves tapasztalattal rendelkezünk tűzjelző és tűzoltó rendszerek tervezésében és kivitelezésében. Partnereink igénye szerint a beépített tűzvédelmi rendszerek kivitelezésével, kivitelezések műszaki vezetésével és karbantartással is foglalkozunk.
Alkalmazottaink minősített szakemberek, akik a tűzjelző és tűzoltó rendszerekhez kapcsolódó összes szakképzéssel rendelkeznek. Cégünk jogosult robbanásveszélyes terekben tervezni és kivitelezni.

Vállaltunk elítéli azt a gyakorlatot, hogy több, a piacon jelenlevő szolgáltató az ügyfeleket félre tájékoztatva azt állítja, hogy az általuk telepített rendszerekhez gyártói jogosultság/certifikiáció szükséges és/vagy a rendszerük olyan zárt technológiát képvisel amit más szolgáltató nem tud kezelni, karbantartani. Ha önnek kétsége van jelenlegi szolgáltatójával kapcsolatban, úgy szívesen adunk választ kérdéseire az érvényes jogszabályok tükrében.
Vállalatunk viszonteladója: Kendrion Magnetechnik Gmbh ajtótartó mágneseinek.

Vállalatunk minősített Siemens telepítő partner.

Vállalatunk minősített Esser telepítő partner.

Meglévő kivitelezési és karbantartási munkáinkhoz folyamatos raktárkészletet tartunk fent, hogy partnereinek minél gyorsabban tudjunk megoldást nyújtani.

Vállaltunk szolgáltatásra vonatkozó felelősség biztosításait a Generali-Providencia, valamint az Union biztosítók kezelik.